Búcsúzunk

Évekkel ezelőtt a kávé szeretete és a mindig új kihívásokat kereső énem közös gyümölcseként megnyitottam A Paksi Kávét. A műszaki irányultságom miatt a szakmám annyira nem a közösségről és annak formálásáról szól, viszont mindig is hiányzott, hogy olyan dologban is részt vehessek, amiben ezt meg lehet valósítani. Akkoriban már régi álmom volt egy olyan hely, ahová betérhet bárki, családiasan fogadják és egy kávé mellett kellemesen eltöltheti az időt! Azt, hogy akár minden nap jöjjön és része lehessen közösségünknek, ő maga is formálja a helyet! Azt, hogy A Paksi Kávé a központja lehessen új barátságok, szerelmek és akár nagy üzletek létrejöttének is! Azt, hogy A Paksi Kávé egy kis utat mutasson, újat adjon és büszke lehessen rá a kis városunk!


Úgy érzem, az elmúlt években mindezt sikerült megvalósítanom veletek, amiért nagyon hálás vagyok! Óriási hálával tartozom emellett a kávézó csapatának, akik mindig segítettek a célok elérésében és mi több, kitűztek saját célokat, ami büszkeséggel tölt el! Nagyon nagy köszönettel tartozom emellett a családomnak, akik az első perctől támogattak a kávézó létrehozásában, kimondottan pedig feleségemnek Reninek, aki munkája mellett pozitív,- optimista életfelfogásával mindig lendületet adott a nehezebb időkben is!
Sok munka áll mögöttünk, a lassan 2 éve kialakult gazdasági helyzetben is kemény munkával, a lezárások és korlátozások ellenére próbáltunk kitartani egy jobb idő reményében, de sajnos be kellett lássuk, megfáradtunk, és fennmaradásunk így nem tartható tovább.


Meg kellett hozzuk tehát a döntést, hogy A Paksi Kávé bezárjon!
Még egyszer Köszönjük Nektek, hogy bizalmat szavaztatok nekünk és mi ígérjük, ahogy eddig is, számíthattok ránk! Vigyázzunk egymásra, élvezzük az életet és készüljünk a mielőbbi közös kávézásra!


Kávézónk 2021.12.17-ig vár titeket a megszokott minőséggel!
Mózsa Ferenc, A Paksi Kávé alapítója